Skip to main content

Concept

Odevie Poperinge helpt u uw innerlijke en uiterlijke gezondheid te beschermen met producten en diensten van hoge kwaliteit uit de apotheek-, schoonheids- en bio-wereld.

We adviseren u actief in ons assortiment kruiden, thee, voedingssupplementen, gezonde voeding, aromatherapie, … voor een fit en gezond gevoel. Bovendien soigneren we uw uiterlijk met minerale make-up en natuurlijke lichaamsverzorging, dat kan in onze O-box ter plaatse of u neemt de juiste producten gewoon mee naar huis. We combineren hierbij ons huismerk Odevie op basis van sterke eigen formules, met de gekende brands. Probeer ook onze natuurlijke schoonmaakmiddelen met probiotica.

Openingsuren

Open op dinsdag tot en met vrijdag van 9 tot 13u en 14 tot 18u
Zaterdag doorlopend open van 9u tot 17u

Open op zondag bij volgende events: Keikopbraderie, Cyrusfeesten en OpenMarkt.

Leer ons kennen

Gezondheidscoach Irina

Gezondheidscoach Irina wijst je met veel kennis en ervaring de weg in de droge voeding, losse zaden, noten, granen. Voor vragen ivm voedingssupplementen kan je bij haar terecht. Geregeld laat ze jou proeven van haar eigen receptjes met superfoods ea., workshops natuurvoeding neemt zij voor haar rekening.

Wist je dat je bij Irina ook terecht kan in de O’box voor huidanalyse, make-up en mini-gezichtsverzorging om kennis te maken met onze eigen Odevie-lijn? Dit enkel op afspraak.

Kom zeker eens langs voor een kop thee en een praatje

Geef een cadeaubon

O-o,
een cadeau!

Wat kiezen, waar gaan?

Odevie natuurlijk!

Kwaliteitsproducten, alle prijsklasses, origineel verpakt….

U én uw ontvanger zullen stralen…

een O-cadeau 😊

Ontvang ons nieuws

Locatie

Grote Markt 18 8970 Poperinge