Skip to main content
Acties
Aanbod
Concept
Leer ons kennen
Recepten
Acties
Aanbod
Algemeen
Aromatherapie
Bulkverpakkingen
Cadeaubonnen
Lichaamsverzorging
Make-up & parfum
Tournée minerale
Voeding
Bloem
Brood & gebak
Conserven en bokalen
Granola
Noten, zaden & vruchten
Kruiden & specerijen
Pasta
Rijst
Sauzen
Snoepgoed & energierepen
Spreads & tapenades
Superfoods
Voedingssupplementen
Zuivel en plantaardig alternatief
Drank
Frisdrank
Fruitsap
Koffie
Melk
Thee
Wijn
Concept
Leer ons kennen
Recepten
Snickerballetjes
Gezond tussendoortje:
Vorige
Volgende
Simple Tasty Recipes
Benodigdheden
10 dadels (ontpit)
1 eetlepel pindakaas
2 eetlepels pure cacao
60 gram pure chocolade
250 gram pinda’s
Optie: agavesiroop indien je het iets zoeter wil
Werkwijze
Meng de dadels, de pindakaas, de cacao en de pinda’s in een keukenmachine.
Proef. Je kan naar wens nog wat extra agavesiroop toevoegen
Rol balletjes met je handen. Leg de snickerballetjes op bakpapier.
Smelt de chocolade au bain-marie.
Neem met een kleine lepel wat gesmolten chocolade en laat over de balletjes vloeien.
Laat ze minimum 1 uur opstijven in de koelkast en bewaar ze in de koelkast.